Työelämäpalvelut

Suurena ja monialaisena koulutuksenjärjestäjänä Osekkilla on hyvät mahdollisuudet erilaisin koulutusmuodoin ja oppimisympäristöin vastata ennakoiden ja joustavasti työelämän ja alueen väestön koulutustarpeisiin.

Ennakointityö

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä ennakoi alueellisia koulutustarpeita yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa.

Lisätietoja: suunnittelija Tiina Teittinen, tiina.teittinen(at)osekk.fi, p. 050 3032 512

Hanketoiminta ja koulutuspalvelut

Osekk tekee koulutuksen kehittämisyhteistyötä työelämän kanssa myös erilaisissa hankkeissa.

Työelämälle Osekk tarjoaa laajan valikoiman lisä- ja täydennyskoulutuspalveluita sekä oppisopimuskoulutusta, myös yrityskohtaisesti räätälöityinä. 

- Lisätietoja OSAOn Työelämälle-sivustolla

Oulu Innovation Alliance

Osekk on mukana Oulun innovaatioallianssissa (OIA). Kahdeksan OIA-sopimuskumppanin strateginen yhteistyö tähtää siihen, että Oulu vahvistaa paikkaansa kansainvälisenä ja Pohjoismaiden nopeimmin kasvavana kaupunkiseutuna. Ainutlaatuista on, että yhteistyössä ovat mukana kaikki koulutusasteet ja kaksi Suomen vahvaa sektoritutkimusyksikköä. Oulu Innovation Alliance ->

Oulun kaupunkiseudun kasvussopimus

Yhtenä OIA:n sopijapuolista on Osekk allekirjoittanut Suomen valtion ja Oulun kaupunkiseudun välisen sopimuksen kasvusta ja yhdyskuntarakenteen kehittämisestä. Kasvusopimusten avulla valtio ja kaupunkiseudut hakevat yhdessä uusia avauksia vauhdittamaan elinkeinoelämän kasvua. Kasvusopimuksilla toteutetaan hallituksen kilpailukykykärkihankkeen toimenpiteitä alueellisten innovaatioiden ja kokeilujen (AIKO) käynnistämisestä. Sopimukset ovat luonteeltaan aiesopimuksia vuosille 2016 – 2018. Kasvusopimukset ovat luettavissa työ- ja elinkeinoministeriön sivustolla.

Osekk bttom image