AMKE:n kultainen ansioristi tietohallintopäällikkö Temoselle

18 maaliskuu 2019

AMKE ry myönsi kolme ammatillisen koulutuksen kultaista ansiomerkkiä työstä ammatillisen koulutuksen uudistamisen hyväksi ja digitalisaation edistämisestä. Yksi näistä ansiomerkeistä myönnettiin Oulun seudun koulutuskuntayhtymän tietohallintopäällikkö Jarno Temoselle.

Temonen on yli 15 vuoden ajan edistänyt keskeisesti koko ammatillisen koulutuksen digitalisaatiota ja tietoyhteiskuntapalveluiden käyttöönottoa. Hän on koko AMKE-yhteisön puolesta toiminut vapaaehtoisena teknisenä asiantuntijana, kun on neuvoteltu useita merkittäviä ohjelmistosopimuksia, joista on syntynyt merkittävää taloudellista ja toiminnallista hyötyä koulutuksenjärjestäjille.

Lue Temosen haastattelu OSAOn nettisivuilta.

Kultaiset ansioristit myönnettiin myös Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n erityisasiantuntijalle Inkeri Toikalle sekä Riverian tietohallintopäällikölle Urho Mäenpäälle.

Taustaa: Kultainen ansioristi myönnetään ansiokkaasti ammatillisen koulutuksen hyväksi toimineelle henkilölle, vähintään 20 vuoden ansiokkaasta toiminnasta toimihenkilönä ammatillisen koulutuksen järjestäjän palveluksessa tai ansiokkaasta toiminnasta luottamushenkilönä ammatillisen koulutuksen järjestäjäorganisaatiossa. Näiden lisäksi ansioristi voidaan myöntää erityisen ansiokkaasta muusta ammatillisen koulutuksen kehittämiseen liittyvästä toiminnasta AMKE ry:n hallituksen päätöksellä.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 
Osekk bttom image